май 13, 2023

GEOX

От Екипът на Viale Moda
GEOX

Създадена в Италия през 1995 година от Марио Поле, Geox е трансформирала обувния сектор чрез въвеждането на своята запатентована технология, която позволява обувките да „дишат“.

Най-известната иновация на Geox е перфорираната подметка, която е способна да отвежда потта, като същевременно запазва водоустойчивостта на обувката. Това е довело до уникален комфорт, без да се прави компромис със стила - нещо, което е превърнало Geox в световен лидер в обувния сектор.

Но Geox не е само иновации и технологии. Марката е известна и със своята елегантност и модерен дизайн. От спортни обувки до класически боти, Geox предлага стилове, които са модерни и универсални, идеални за всякакви случаи и сезони.

Освен обувки, Geox също така предлага широка гама от облекло, като якета и палта, които използват същата „дишаща“ технология. Това прави тяхната линия от облекло идеална за тези, които търсят комфорт и стил на открито, независимо от времето.

Geox е марка, която е посветена на устойчивостта. Те са ангажирани към производство, което е екологосъобразно и устойчиво, с намаляване на емисиите и увеличаване на употребата на рециклирани материали в своите продукти.