май 13, 2023

Lacoste

От Екипът на Viale Moda
Lacoste

Lacoste е марка, която е станала икона в света на модата, известна с класическата си спортна елегантност и непреклонния си фокус върху качеството. Основана през 1933 година от тенисиста Рене Lacoste, марката се отличава с неподражаем стил, съчетаващ спорт и мода в едно.

Основният продукт на Lacoste, поло ризата, е станала символ на марката. Разработена от самия Рене Lacoste като алтернатива на традиционните тенис ризи, тя е изработена от лек, дишащ памук "пике" и е станала идеален избор за спорт и ежедневие.

Но Lacoste не е само поло ризи. Марката предлага и богато разнообразие от облекла, обувки и аксесоари, всички изработени с внимание към детайла и качеството. От спортни облекла до елегантни обувки и аксесоари, Lacoste предлага стилове, които са универсални и актуални.

Lacoste също така се отличава със своята ангажираност към устойчивостта. Марката се стреми да намали своя екологичен отпечатък, като използва устойчиви материали и подкрепя екологосъобразни производствени практики. Тя също така е ангажирана със защитата на околната среда, като подкрепя различни инициативи за опазване на природата.

Lacoste е марка, която продължава да вдъхновява със своята елегантна спортна мода. Със своята безкрайна креативност и ангажираност към качеството, Lacoste остава символ на спортна елегантност и универсален стил. От тенис корта до градския живот, Lacoste предлага облекла, които са стилни, удобни и винаги актуални.