април 06, 2023

Moschino

От Екипът на Viale Moda
Moschino

Москино е италианска модна марка, която е създадена през 1983 година от Франко Москино. Той е известен със своята нестандартна и смела визия, която винаги е насочена към разбиването на стереотипите в модния свят.

Марката Москино е била създадена през 1983 година в Милано, Италия, като част от групата Aeffe, която включва марки като Alberta Ferretti, Philosophy di Lorenzo Serafini и Pollini. От самото начало, Франко Москино използва своята модна марка, за да изрази своята уникална визия и да постави нови тенденции в модата.

Москино е известен със своите смели и нестандартни дизайни. Марката е известна също така с използването на ярки цветове и забавни мотиви, като например символи на поп културата, които са вписани върху дрехите и аксесоарите им.

През годините Москино е създал много култови модели, които са запомнени от всички почитатели на модата. Например, те са създали тениската с надпис "I'm a Mess", която се превърна в култова в много страни по света.

В допълнение към дрехите, марката Москино създава и аксесоари, които са много популярни сред модните ентусиасти. Те са известни със своята кураж и нестандартен дизайн. Марката също така предлага много различни парфюми, които са популярни сред любителите на добрия аромат.

В крайна сметка, Москино е марка, която се превърна в символ на нестандартната и смела визия в модния свят. Те продължават да създават вдъхновяващи модели и да възхищават своите почитатели с иновативен и уникален дизайн.

 

Viale Moda