Методи на плащане

Плащането може на практика да бъде извършено чрез, наложен платеж и карта (MasterCard, Maestro и Visa). Не се предлагат отстъпки за определено плащане. Ние запазваме своето право да предложим специфичен метод на заплащане само за желаната доставка.

 

Плащане чрез наложен платеж

Плащането за стоките следва да бъде направено при доставянето на пратката в размера посочен на платежния документ. В случай на отказ, упоменат в част 20, връщането се извършва чрез банков превод. За тази цел ние се нуждаем от информация за Вашата банкова сметка, която може да бъде предоставена по електронен път на contact@vialemoda.com. Ние запазваме правото си да издадем ваучер в размер на стойността на върнатите стоки, в случай, че не предоставите информация за банкова сметка след повторно запитване от наша страна.

 

Плащане чрез банкова карта

Вие извършвате плащането на момента при процеса на поръчване като попълвате данните на своята карта. В момента на изпращането, от Вашата карта ще бъде изтеглена фактическата сума, като се вземе предвид прилагането на отстъпки или ваучери, ако има такива. Стоки, направени по поръчка или съгласно индивидуални изисквания на потребителя, водят до незабавно теглене от Вашата карта на фактическата сума, изчислена след направени намаления, ваучери и т.н.

 

Плащане чрез кредит

Условията за кредитиране (в т.ч. кандидатстване за кредит, отпускане, лихви, такси и т.н.), се определят едностранно от TBI bank. МОДА АГ ООД не е представител и не извършва посредническа дейност в полза на която и да е финансова институция. МОДА АГ ООД не участва в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, в т.ч. в случаите на евентуално предприемане на действия по принудително изпълнение и др.
Кандидатстването се извършва само