Връщане и замяна

Мода АГ има следната политика за връщане на продукти:

  1. Политика за Замяна: Мода АГ не предлага опция за замяна на вече поръчани и изпратени артикули. Това означава, че ако сте получили продукт, но искате да го замените с друг, това не е възможно според текущите условия на компанията.
  2. Процедура за Връщане: Ако желаете да върнете продукт, който сте поръчали, трябва да се свържете с Мода АГ на следния електронен адрес: contact@vialemoda.com. Важно е да изпратите имейл, за да инициирате процеса на връщане.
  3. Инструкции за Връщане: След като изпратите запитване за връщане на имейла, екипът на Мода АГ ще ви предостави допълнителни инструкции относно процеса на връщане. Те ще включват стъпките, които трябва да следвате, за да върнете артикула успешно.
  4. Срок за Връщане: Важно е да се отбележи, че връщанията се приемат в срок до 14 дни от датата на получаване на поръчката. Това означава, че трябва да инициирате процеса на връщане в рамките на този период, за да бъде той приет от компанията.

Тази политика е създадена, за да осигури ясни и точни насоки за клиентите на Мода АГ относно връщането и замяната на поръчани продукти.